Vip Corporate

Vip Corporate

Assistir a un concert  al Palau Sant Jordi sempre és una gran experiència, però sentir l’experiència VIP, és recordar-la per sempre.

El VIP Corporate és un producte VIP destinat exclusivament a empreses, a través del qual els vostres clients gaudiran de l’espectacle d’una manera única i personalitzada per a connectar amb les grans estrelles de la música i viure una experiència inoblidable.

Accions de fidelització de clients, visites de negocis, premis, celebracions privades, etc. Els paquets “Corporate" són una nova forma de gaudir en grup (mínim 10 persones) dels nostres millors espectacles com un VIP.

L’exclusiu VIP Corporate no només ofereix una sala on degustar un còctel o uns seients preferents. És molt més: Càtering gourmet elaborat per un xef reconegut, sala en exclusiva per a clients corporate ambientada i customitzada segons la ocasió, pantalles de vídeo on poder veure actuacions de l’artista,  regals exclusius i barra lliure durant l’estada. 

Contacteu amb nosaltres a anellaolimpica[at]bsmsa[dot]cat i us informarem de tots els detalls. Els vostres VIPS són els nostres convidats de luxe.