Detall event
The Script

The Script

Sant Jordi Club
Dimecres, 21 de març de 2018

Hora: 21h


The Script torna amb nou àlbum, 'Freedom Child', i anuncia la seva pròxima gira per presentar-lo en directe. A Espanya, tindrem de nou l'oportunitat de gaudir dels seus millors temes en concert el març de 2018.

Amb el llistó molt alt després de la seva última gira el 2015, en què ens van presentar 'No Sound Without Silence', la banda torna ara per consolidar el seu èxit com una de les millors bandes del pop-rock actual. Els seus fans ho saben, i és que en cadascun dels seus concerts consoliden el seu estatus com una de les bandes de nova generació més destacades. The Script en directe acumulen més d'1,4 milions d'entrades venudes en 203 concerts. A més, la banda irlandesa ha publicat tres àlbums multiplatí, tots ells # 1 en el Regne Unit i amb vendes globals que superen ja els 29 milions de còpies.

En 2018 ens espera de nou un concert carregat de hits, on no faltaran temes com 'The Man Who Can not Be Moved', 'We Cry' o 'Hall of Fame', single en el qual comptaven amb la col·laboració de will. i.am (The Black Eyed Peas) i amb el qual aconseguien més de 140 milions de visualitzacions a YouTube. De la seva anterior àlbum, rescataran èxits com 'Superheroes', i gaudirem en primícia també del seu nou treball, 'Freedom Child', el avançament, 'Rain', destaca ja al Top 50 de les cançons més virals a Espanya i compta amb un videoclip amb més de tretze milions i mig de visites.

Preus Entrades:

- Entrada General Pista: 38€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Doctor Music

Web: www.doctormusic.com


Entrades