Detall event
Robe

Robe
Bienvenidos al temporal

Sant Jordi Club
Dissabte, 28 d'octubre de 2017

Hora: 21:30h

Icona absolut del rock espanyol, Robe Iniesta (Plasencia, 1962) va arribar a l'ànima de centenars de milers de seguidors al capdavant d'Extremoduro, amb els quals va crear l'anomenat "rock transgressiu" i va signar onze treballs d'estudi que han deixat empremta en diverses generacions. Ara, amb dos treballs en solitari publicats en un període relativament curt de temps Lo que aletea en nuestras cabezas, flamant número 1 de vendes a les llistes espanyoles, i Destrozares, canciones para el final de los tiempos, a les botigues des del novembre passat), Robe canta a la tristesa, l'amor i la solitud com només els veritables poetes saben fer-ho.

Acompanyat per una banda impecable, particularitzada pel clarinet i el violí, Robe ens dóna la benvinguda a un fort temporal de poesia i vida amb el qual tornarà a conquerir els nostres cors.

 

Preus Entrades:

- Entrada General Pista: 28€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: The Project

Web: http://www.theproject.es/


Entrades