Detall event
Paul McCartney

Paul McCartney
CONCERT CANCEL.LAT!

Estadi Olímpic de Montjuïc
Dimecres, 17 de juny de 2020

CONCERT CANCEL.LAT!

COMUNICAT OFICIAL DE LIVE NATION:

A causa de la situació actual, davant les restriccions imposades per les autoritats a la celebració d'espectacles i a la lliure circulació de persones, així com l'especial preparació requerida, no serà possible seguir endavant amb el concert de Paul McCartney ¨Freshen Up¨ a Barcelona previst per al 17 de juny a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, garantint així la seguretat de el públic, artistes, treballadors i tots els equips involucrats perquè l'esdeveniment tingui lloc.

Dirigint-se als seus fans, Paul McCartney ha dit: "Esperàvem veure-us a tots aquest estiu, ho hauríem passat molt bé. La banda i jo lamentem molt no poder estar amb vosaltres, però estem vivint una època sense precedents i el benestar i la seguretat de tots és la prioritat ara. Espero que tots continueu bé mentre esperem que arribin temps millors. ¡Tornarem a rockejar! Amb afecte, Paul. "

La devolució de les entrades es realitzarà a partir del 19 de maig pel mateix mètode de pagament utilitzat en la compra de les mateixes:

- Compres en botiga: caldrà tornar al mateix punt de venda per a realitzar la devolució. (Un cop es resolgui la situació d'alarma en què ens trobem).

- Compres en línia / telèfon: devolució a la mateixa targeta de compra (sense tràmits)

Targetes de dèbit: import disponible en un termini d'entre 7 a 15 dies hàbils

Targeta de crèdit: import disponible en el compte associat després de la liquidació mensual de la targeta.

 

Organitza: Live Nation

http://www.livenation.es/