Detall event
Paramore

Paramore
Tour Three

Sant Jordi Club
Diumenge, 7 de gener de 2018

Horari: 21h

Hayley Williams, Taylor York i Zac Farro són Paramore. La banda de pop punk i rock alternatiu acaba de confirmar una gira europea que compta tan sols amb 5 dates al Regne Unit, 3 a la resta del continent i que per sort, inclou una parada a Barcelona. Aclamats per la crítica i amb una legió de fans que els segueix des de fa anys, Paramore ha tornat amb més força que mai.

 

Des de 2004 que es va formar la banda, han rebut diverses nominacions als premis Grammy i han colat diversos dels seus singles en les llistes Billboard, i tots els seus àlbums han estat or o platí a Estats Units i Uk. 'All We Know Is Falling', 'Misery Business', 'Decode', 'I Caught Myself', 'Monster', 'Renegade', 'Now', 'Is not It Fun' o els seus més recents singles 'Hard Times 'i' Told You So '... Aquests són només alguns dels seus èxits gaudirem en directe el proper 7 de gener. Serà la primera vegada que la banda toqui a Barcelona, ​​i hauran passat més de 6 anys des de la seva únic concert a Madrid (Vistalegre, 2011).

 

Per descomptat no faltaran cançons del seu últim disc 'After Laughter' (Warner) publicat el passat mes de maig. La tornada de Paramore i la publicació de l'àlbum els ha portat a realitzar una extensa gira per Estats Units, Europa i Amèrica Llatina que va arrencar el passat 15 de juny a Dublín i acabarà el proper 12 de novembre a Buenos Aires.

 

Preus Entrades:

- General pista: 30€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es


Entrades