Detall event
Metallica

Metallica
Wordwired Tour

Palau Sant Jordi
Dimecres, 7 de febrer de 2018

Hora: 21h

Metallica anuncia el seu tour europeu 'Metallica: Wordwired Tour', on presentaran en directe les cançons de 'Hardwired ... To Self-Destruct'. El grup noruec Kvelertak, seran els teloner de la gira.

La prevenda d'entrades per als membres del Legacy Met Club estarà disponible a partir del dimarts dia 21 de març a les 10'00h. La prevenda d'entrades per a tots els Fifth Members estarà disponible des de les 11'00h del 21 de març. Aquesta prevenda durarà 24 hores. La prevenda per a usuaris registrats o que es registrin en www.livenation.es estarà disponible el dimecres 22 de març des de les 10'00h i durant 24h.

En ambdues prevendes (Membres Legacy Met Club, Fifth Members i prevenda de Live Nation), els usuaris accediran a la web de Ticketmaster o Livenation, on hauran d'iniciar sessió amb el seu compte personal. Les entrades seran nominatives i les dades del comprador s'associaran a l'entrada, per la qual cosa haurà de ser obligatòriament un dels assistents al concert. El màxim d'entrades per transacció són 2.

La venda general d'entrades començarà el divendres dia 24 de març a les 10'00h en els punts de venda habituals: livenation.es i ticketmaster.es. A la venda general, les entrades també seran nominatives i es podran adquirir 4 entrades per transacció.

Les entrades comprades a través de punts oficials inclouran una còpia digital o física de l'àlbum 'Hardwired ... To Self-Destruct'. Cada entrada tindrà un codi únic que permetrà accedir a la còpia de l'àlbum. En cas que el comprador seleccioni la còpia física, no estaran incloses les despeses d'enviament i manipulació.

Metallica s'ha associat amb CID Entertainment per oferir tres opcions d'experiències especials en aquest tour, incloent entrades premium, accés preferent al recinte del concert, una visita a l'exhibició 'Memory Remains' i meet and greets. Per conèixer més detalls fes click aquí.

'Hardwired ... To Self-Destruct' es va publicar el 18 novembre 2016 per la mateixa discogràfica de Metallica, Blackened Recordings, i va debutar en el número 1 a tot el món, venent més de 800.000 còpies en la seva primera setmana. L'àlbum l'ha produït Greg Fidelman amb James Hetfield i Lars Ulrich, i està disponible en diferents formats en www.metallica.com.

 

Preus Entrades:

- Hardwired Experience Numerada: 2.399€

- The Whiplash Experience Numerada o Pista: 369€

- The Unforgiven Experience Numerada o Pista: 369€

- Pista General: 85€

- Entrada numerada: 85€, 70€ i 65€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es