Detall event
Los Planetas

Los Planetas
Zona Temporalmente Autónoma

Sant Jordi Club
Divendres, 1 de desembre de 2017

Hora: 21h

 

Los Planetas han tornat per quedar-se. Es confirmen noves dates per completar la gira del retorn de la banda als escenaris. En el primer anunci, amb les dates de Madrid i Barcelona, ​​van fer falta tan sols unes hores per penjar el cartell d'entrades exhaurides, deixant clar que el públic estava ansiós de la tornada del grup i que ells també venien amb moltes ganes.

D'aquesta manera, i amb l'emotiu calor que el públic ha transmès a la banda, s'anuncien dues noves dates al mes de desembre, en ambdues ciutats. En el cas de Barcelona la data és l'1 de desembre al Sant Jordi Club i en el cas de Madrid, la data escollida és el 7 de desembre a Wizink Center (Ring).

Dues noves oportunitats per veure el retorn de la banda i gaudir en viu del seu nou àlbum "Zona Temporalmente Autónoma" que tants èxits està generant. L’àlbum està editat en el seu propi segell, " El Ejército Rojo".

Cites indispensables per gaudir d'un directe de Los Planetas on es viuran moments inoblidables.

 

Preus Entrades:

- General Pista: 28€

- Personas amb Mobilitat Reduïda: 28€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es


Entrades