Detall event
Kase.O

Kase.O
Entrades Exhaurides!

Sant Jordi Club
Dissabte, 18 de novembre de 2017

Horari:

20h Obertura

21h El Momo

 

22h Kase.O

Ja ho deia Sly Stone "La meva única arma és el meu boli i l'estat d'ànim en el que estic" i més de quaranta anys després aquest vers torna a cobrar vida quan parlem del retorn de Kase.O. Javier Ibarra ha tornat per posar els punts sobre les is i deixar clar qui és el número u quan parlem de rimes en castellà.

Aquesta és la història d'un adolescent de barri de la Jota que estava destinat a canviar la història del Hip Hop. Influït pel seu germà gran Brutal, començaria a gravar les seves primeres maquetes amb tan sols 13 anys, dues cintes que ja són part de la història secreta de l'estil en aquest país. Des de llavors ja ningú pararia al nostre home. 3 àlbums amb els seus companys de Violadores del Verso, a més de diversos maxis i dos discos en directe.

El 2008 comença a donar alguns concerts amb la banda de jazz Jazz Magnetism formada per músics de Barcelona i Saragossa, shows gairebé sense anunciar en petits clubs que al principi tenien forma de jam i que amb el temps i l'acceptació del públic es materialitzarien en un àlbum complet que es va publicar al desembre de 2011 Kase.O Jazz Magnetism i la seva respectiva gira.

Cinc anys després s'anuncia la fi del projecte tal com s'havia gestat, sobre els escenaris amb una gira de comiat que serveix per donar la benvinguda a una nova aventura en la Kase.O es presenta en solitari.

Com a avançament un Maxi titulat Previo i la posada de llarg del tema "Repartiendo Arte", un tema on dóna sortida a les seves noves inquietuds tant musicals com líriques que s'ha inclòs també en l'àlbum que veu la llum ara.

Kase.O continua el seu viatge personal de recerca en la qual convida els oients a evolucionar amb ell al llarg de l'espai i de la pròpia vida. Personal, sincer, valent i arriscat. Nous estils, mostrant facetes ocultes, amb més registres que mai, investigant en noves sonoritats no explorades fins a la data en la seva producció, l’aragonès s'obre com mai en un disc que transcendeix fins i tot més enllà del propi gènere, partint del coneixement absolut de l'estil per anar un pas més enllà.

Partint d'allò clàssic a les noves formes, El Círculo és un viatge al voltant de la vida i les experiències del seu protagonista, sense principi ni fi perquè les rimes de Javat van a l'infinit i més enllà. Kase.O, el tripulant de la nau, acaba de redefinir la forma de fer rap en la llengua de Cervantes i ja en van unes quantes ...

El fill secret del funk està de tornada i ja res no serà com abans.

Miguel A. Sutil (Enllaç Funk)

 

Preus Entrades:

- Entrada general pista: 22€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Entrelineas