Detall event
Juanito Makandé

Juanito Makandé
Guitar BCN 2018

Sant Jordi Club
Divendres, 25 de maig de 2018

Horari: 21:30h

Després del seu magnífic pas pel nostre festival fa 2 anys, omplint la sala BARTS de gom a gom amb setmanes d'antelació, Juanito Makandé torna al Guitar Bcn.

No obstant això, aquesta vegada debutarà amb magnificència al Sant Jordi Club, amb un concert estel·lar el divendres, 25 de maig, a les 21.30h.

Juanito Makandé és sens dubte un dels artistes més estimats i respectats de l'escena actual, a més d'un dels valors de la nostra música més en alça. Només cal esmentar com el setmanari Billboard, una de les capçaleres més influents en la indústria musical internacional, destacava a Juanito Makandé com un dels artistes llatins a seguir en 2016, tan sols unes setmanes després del llançament del disc, o el Premi MIN de la música Independent al Millor Àlbum Flamenc amb el qual era guardonat mesos després, i que Juanito recollia allà per abril a la Gala d'aquests premis, amb tanta sorpresa com alegria.

Una alegria que ha contagiat aquest artista únic al seu públic en cada concert d'una gira tan exitosa com dilatada, amb gairebé una trentena de sold outs en sales i ciutats de tot Espanya. I la seva presència aplaudida d'allò més en cites tan multitudinàries com Alrumbo Festival, Cultura Inquieta o Tarifeando, per citar només tres festivals nacionals que han ballat i sentit al so de Juanito Makandé.

 

Preus Entrades:

- General Pista: 18€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: The Project

Web: http://www.theproject.es/