Detall event
Jason Derulo

Jason Derulo

Sant Jordi Club
Dilluns, 26 de febrer de 2018

Hora: 21h

L'espera ha acabat per una legió de fans que demanava a crits veure'l en concert, serà el 26 de febrer al Sant Jordi Club de Barcelona, ​​i el dia 27 de febrer al WiZink Center [Ring] de Madrid.

Els números no enganyen, i la veritat és que l'èxit del cantant, compositor i ballarí Jason Derulo està a l'altura dels artistes pop i urbans amb majors xifres de vendes i amb domini absolut de les radiofórmules. Al llarg de la seva carrera, Jason Derulo ha passat d'escriure cançons per a Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston, entre d'altres, a vendre més de 50 milions de singles a tot el món i acumular més de 4 bilions de visites a YouTube i 2 bilions de reproduccions a Spotify.

Xifres indiscutibles en una cursa que segueix ascendint a un ritme de vertigen. 'Want to Want Em' marcava una altra fita per Derulo, convertint-se en la pista més radiada en la història del Top 40 de la ràdio, superant el rècord d'artistes pop com Rihanna, Taylor Swift, Madonna o Katy Perry.

Entre els seus grans èxits hi trobem quatre #1 com 'In My Head', 'Do not Wanna Go Home', 'Talk Dirty' i 'Want to Want Em'. Onze dels seus temes en el top 10, amb hits com 'Whatcha Say' o 'Swalla', en què comptava amb la col·laboració de Nicki Minaj i Ty Dolla $ ign. El seu tema més recent, 'If I'ma Lucky', compta ja amb més de 30 milions de visites en menys de dos mesos; i és un altre dels que no faltaran en els seus directes.

 

Preus Entrades:

- General Pista: 38€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Doctor Music

Web: www.doctormusic.com

 


Entrades