Detall event
J Balvin

J Balvin
Energía Tour

Sant Jordi Club
Diumenge 21 de maig de 2017

Hora Obertura: 18:30h

L'artista estarà presentant el seu segon àlbum de estudi "Energía" (Universal Music) que inclou cançons com "Ginza" (incorporada al llibre Rècord Guinness per romandre 22 setmanes a la llista "Hot Latin Song" dels EUA), "Bobo" o "Safari", col·laboracions amb Pharrell & Bia, Daddy Yankee, Fuego, Yandel, Sky, Mosty, DVLP, MLMKMN i una participació especial de Juanes. Igualment, es podran escoltar èxits del seu primer treball "La família" com "6 AM" o "Ay Vamos".

Nascut a Medellín, s'ha convertit en el líder de la segona generació del reggaeton, propulsant la música urbana a nivell mundial, unint múltiples gèneres que passen també pel trap / hip-hop i el pop. El cantant, al que se’l coneix pel seu sentit de l'humor i tracte afectuós amb els seus fans, ha obtingut diversitat de premis com Billboard, Lo Nuestro (Univisión) o Los40 Music Awards, i compta amb més de 14.6 milions de seguidors a Instagram, 19.4 milions a Facebook, 26.1 milions a Twitter i més d'1 bilió de visites a YouTube

 

Preus Entrades:

- Early Entry: 77€

- Entrada Numerada: 42€

- General Pista: 42€

- Entrada PMR: 42€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Planet Events i GTS

Web: http://www.planetevents.com

http://www.universalmusic.es