Detall event
Iron Maiden

Iron Maiden
Nova Data!

Estadi Olímpic de Montjuïc
Dissabte, 19 de juny de 2021

NOVA DATA: DISSABTE, 19 JUNY 2021

Comunicat Oficial de Madness Live:

Amb gran pena als nostres cors i davant la situació d'incertesa en què ens trobem a causa de la crisi del coronavirus, anunciem que el concert de IRON MAIDEN «Legacy of the Beast» a Barcelona queda ajornat a dissabte 19 de juny de 2021.

Totes les entrades ja adquirides són vàlides i no es necessitarà fer cap tràmit addicional per ratificar aquesta validesa.

Tant la banda, com nosaltres i tot el personal involucrat recolzem totalment les mesures adoptades en pro de salvaguardar la salut i integritat de totes les persones.

Per a aquesta cita a Barcelona s'esperava ple absolut, en el que hagués estat una de les majors celebracions del Heavy Metal al nostre país en aquest 2020. Aquest sentiment no es cancel·la, només es posposa, de manera que podrem gaudir-lo amb més ganes si cap amb els nostres amics i éssers estimats el 2021.

Ens complau confirmar que Within Temptation serà la banda convidada a unir-se a aquest espectacle.

En cas de voler sol·licitar la devolució de les entrades, teniu fins el dia 21 de maig de 2020 per fer-ho al mateix punt de venda on van ser adquirides. Si s'han comprat en un comerç que actualment es troba tancat a causa de l'estat d'alarma, la devolució es podrà sol·licitar quan el comerç en qüestió reobri les seves portes.

Organitza: Madness Live!

https://www.madnesslive.es/


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: