Detall event
Imagine Dragons

Imagine Dragons
Evolve World Tour

Palau Sant Jordi
Divendres, 6 d'abril de 2018

Horari: 21h

La banda de Las Vegas, Imagine Dragons arriba a Espanya per presentar el seu últim disc "Evolve" publicat el 23 de juny. "Evolve" és la consolidació artística del grup liderat per Dan Reynolds, únic membre original que roman en la formació. El seu single "Thunder" ja s'ha convertit en tot un himne, superant els 300 milions d'streamings a Spotify la mateixa manera que ja ho va fer el seu single predecessor "Believer".

 

Aquest tercer disc és una evolució natural del so Imagine Dragons. Després de prendre un petit descans en 2016, tornen amb més força que mai i això s'ha vist reflectit en el fet que han aconseguit vendre més d'un milió de discos a tot el món, una fita en els temps que corren. Mantenint-a més, 31 setmanes seguides en el Top 10 de Billboard Hot 100 i aconseguint una certificació d'or per aquest "Evolve", l'única aconseguida per un grup de rock aquest any en US. També en la setmana del seu llançament a Espanya va ser el disc internacional més venut. L'últim single que han llançat ha estat "Whatever it takes", també amb una gran acceptació.

 

Xifres de vertigen per aquesta banda guanyadora d'1 premi Grammy, per la millor actuació Rock per "Radioactive" en 2014. Ara anuncien gira europea per a l'any que ve, 23 dates entre febrer i abril a les quals s'inclouen 2 parades al nostre país. El divendres 6 d'abril estaran a Barcelona al Palau Sant Jordi i un dia després, el 7 d'abril, ho faran a Madrid en el WiZink Center.

 

Una oportunitat única de sentir a Imagine Dragons amb el seu potent directe, centrat en els seus percussions marcials, els seus greus profunds i la veu poderosa de Reynolds.

 

Preus Entrades:

- Premium Party numerada: 140€

- Early Entry General Pista: 115€

- Numerada grada: 50€

- General pista: 50€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Live Nation

Web: www.livenation.es


Entrades