Detall event
Franco De Vita

Franco De Vita
Libre Tour

Sant Jordi Club
Dissabte, 16 de desembre de 2017

Hora: 21:30h

Després d'arrasar amb la seva gira pel continent americà i diverses ciutats d'Europa, el cantautor veneçolà arriba als escenaris del nostre país per presentar en directe els temes del seu nou àlbum, "Libre" i fer un repàs dels seus èxits de sempre.

Després de set anys sense presentar un àlbum amb cançons inèdites, FRANCO DE VITA entra novament a l'estudi per donar-li vida a LIBRE, un treball musical que reuneix 13 temes amb el segell incomparable d'aquest cantautor que té la fórmula perfecta per tocar la fibra de les noves generacions i dels que han seguit la seva música durant més de tres dècades. Un àlbum del qual l'èxit ha estat reconegut per les masses i que a més ha estat nominat a un Latin Grammy 2017 en la categoria Millor Àlbum Vocal Pop Tradicional.

Per FRANCO DE VITA, LIBRE és un disc que volia fer fa molt de temps. "Realment una de les raons de fer-ho és perquè em vaig sentir lliure en ell, vaig sentir que vaig poder fer coses que potser tenia moltes ganes de fer i no havia fet fins avui".

 

Preus Entrades:

Pista General

37€

Entrada Numerada

45€

Pista Front Stage

85€

Early Entry

155€

Premium Numerada

155€

Premium M&G Numerada

245€

Premium M&G Pista

285€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

Organitza: Savory

 

Web: www.savory.es


Entrades