Detall event
Antonio Orozco

Antonio Orozco
Último Destino

Sant Jordi Club
Dijous, 21 de desembre de 2017

Hora:  21:30h

Tour “Destino” és la gira de presentació del seu últim treball “DESTINO” (2015, Universal Music) del qual ja és disc platí. La gira va arrencar al novembre de 2015 i ha recorregut els principals escenaris d'Espanya com Barclaycard Center (Madrid), Gran Teatre Liceu (Barcelona) Auditori Rocío Jurado (Sevilla), Euskalduna (Bilbao) etc ... presentant els temes del seu últim àlbum i fent un repàs a la seva extensa discografia.

De l'Origen al “Destino”. Així és com Antonio Orozco entén el viatge sense retorn que va iniciar el dia que va veure la llum el seu primer treball “Un reloj y una vela”. Quinze anys i nou discos després el final del trajecte no és sinó una metàfora de l'esdevenir, d'aquest futur que, com si d'un gegantí imant es tractés, ens arrossega i ens modela. Ens dóna un sentit i ens dibuixa una meta. I nosaltres sense saber-ho ens vam pujar al seu vagó i simplement transitem. Vivim, sense més. Una tasca heroica al cap i a la fi, una gesta que comporta dificultats i alegries, deixant-nos sempre en inquiets i a mans de la incertesa sobre quina serà la propera.

“Destino” recull una miqueta de tots aquests moments que s'han quedat al fons de la motxilla del de l'Hospitalet. Concebut en diversos estudis de Barcelona i produït pel propi Antonio Orozco al costat del seu equip de tota la vida, “Destino” és un dibuix precís, viu i palpitant d'una carrera marcada per les fites (emocionals i comercials) que l'han convertit en un els artistes més reconeixibles (i reconeguts) i amb més èxit de la nostra escena musical. La urgència eufòrica de “Hoy Será”, sens dubte un dels temes més calents dels últims mesos, la reivindicació rockera del seu nou single “Mírate”, o la mordent nuesa de “Mi Heróe”, (un dels seus majors encerts musicals i un clàssic instantani) configuren un mapa sonor teixit a cop d'emocions i moments estel·lars que quedaran marcats en la consciència col·lectiva del seva cada més extensa família de seguidors.

 

Preus Entrades:

- Front Stage: 40€

- Entrada numerada: 35€

- General Pista: 30€

- Persones amb Mobilitat Reduïda: 35€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

Organitza: Clipper’s Live

 

Web: http://www.clipperslive.org


Entrades