Detall event
André Rieu i la Johann Strauss Orchestra

André Rieu i la Johann Strauss Orchestra
Entrades a la venda 3/9/21 -12h

Palau Sant Jordi
Dissabte, 12 de febrer de 2022

¡ENTRADES A LA VENDA AQUEST DIVENDRES 3 DE SETEMBRE A LES 12H

A LA WEB https://www.concertstudio.com/

 

André Rieu per fi torna a Espanya amb la seva gira mundial "Happy Together" 2022. "El rei del vals" i la Johann Strauss Orchestra arribaran a Madrid el 10 de febrer de 2022 i a Barcelona el 12 de febrer de 2022.

Rieu ha venut més de 40 milions d'àlbums que inclouen una barreja de clàssics lleugers, valsos, música de pel·lícules i òpera, així com cançons pop, interpretades per la seva Orquestra Johann Strauss, la major orquestra privada del món.

Els seus concerts també són un espectacle visual, des del luxós vestuari a l'enorme pantalla amb imatges fetes a mida per a cada cançó. André Rieu tornarà a Espanya el 2022 amb la seva orquestra completa, solistes i cor per als seus concerts de tres hores.

André Rieu no és només per una nit. És per a tota la vida! 

 

Normativa per a l'accés de persones menors de 16 anys

Més informació aquí:

https://www.palausantjordi.cat/informacio-practica/acces-menors/ https://www.palausantjordi.cat/typo3conf/ext/zt_skinpalau/res/temes/1/images/windowopen.png

 

Important: Per accedir en aquest concert la mascareta serà obligatòria, així com complir les mesures higièniques i de seguretat de la Covid-19.

 

Organitza: Concert Studio

Web: https://www.concertstudio.com/


Entrades

Pots adquirir les entrades per aquest espectacle en els següents sistemes de venda oficials: