Detall event
1980, Pop Festival

1980, Pop Festival
"Curemos el Parkinson"

Sant Jordi Club
Dissabte, 17 de març de 2018

Hora: 22:30h

Si saps qui és Naranjito, si vas utilitzar un walkman, si ets dels que diuen: en els meus temps si hi havia música de veritat, si presumeixes de ser dels 80 ... No et pots perdre 1980, Pop Festival!

Et presentem la nostra pròxima aventura. A través de la música, ens traslladarem a l'època daurada del pop espanyol. Tornaràs a cantar cantar “Cien Gaviotas” amb Mikel Erentxun de Duncan Dhu, “La chica de Ayer” amb Nacho García Vega de Nacha Pop, “Mil Calles” amb Manuel España de La Guardia, “Sabor de amor” amb Javier Ojeda de Danza Invisible, “Mediterráneo” amb Carlos Segarra de Los Rebeldes, “Que hace una chica como tú…” amb Johnny de Burning, entre moltes d’altres.

T'imagines un concert en el qual només escoltessis les teves cançons favorites? Doncs això és "1980, Pop Festival".

Una nit en què la nostra banda, Nuevo Plan, tocarà un repertori compost per les millors cançons dels anys 80. Més de tres hores en què estaran acompanyats pels artistes més reconeguts d'aquesta època.

Un esdeveniment 100% solidari, en el qual tots els beneficis seran destinats a projectes d'investigació de la malaltia de Parkinson.

Perquè, sense entrar en comparacions, els que vam viure els 80, una altra cosa no, però solidaris ... HO SOM MOLT.

 

 

Preus Entrades:

- Entrada Premium General Pista: 90€

- Entrada general pista: 30€

*El càrrec del canal de venda no està inclòs en el preu

 

 

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

 

 

Organitza: Curemos el Parkinson

Web: www.curemoselparkinson.org