Fast Packs

Els Fast Packs del Sant Jordi Club

Gaudeix de l’espectacle i prepara la teva visita amb anticipació

Els Fast Packs del Sant Jordi Club t’ofereixen l’oportunitat de completar la teva experiència, triant la millor opció de restauració i marxandatge i si vens acompanyat tindràs aparcament gratuït!

És molt fàcil! Tria la teva opció entre els packs que posem a la teva disposició, imprimeix el voucher o cupó de compra i quan vinguis al Sant Jordi Club només hauràs de recollir els productes adquirits a les cues ràpides.

L’elecció més encertada!

Aparca

Si veniu al Sant Jordi Club i compreu un Fast Pack de mínim 2 persones us regalem l’aparcament!...una forma còmoda d’iniciar la teva experiència i tenir garantia de disposar d’una plaça d’aparcament reservat en un àrea propera al Sant Jordi Club.

  

Gaudeix

Tria entre els nostres entrepans: clàssic, burger o hot dog. Tria el teu refresc o cervesa* i quan arribis, adreça’t a les cues ràpides i gaudeix de la teva elecció còmodament! Ràpid i boníssim!


*es prohibeix la venda de begudes alcohòliques a menors d’edat.

 

Un record de la teva experiència

Recorda la teva experiència i no et quedis sense la samarreta, tassa o gorra  del teu artista preferit! Adquirint el marxandatge per anticipat podràs recollir la teva compra de forma fàcil i ràpida!